Nieuws

Interview RTV Apeldoorn. We hebben samen met twee leden van het AJO een radio-interview gegeven over het nieuwjaarsconcert van a.s. zaterdag. Dit is hier te beluisteren.

Samenwerking jeugdorkesten. De jeugdorkesten in Apeldoorn zijn na de veranderingen bij Gigant/Markant verzelfstandigd. We hebben besloten de handen ineen te slaan en in projecten te gaan samenwerken. Het eerste resultaat is een nieuwjaarsconcert op 13 januari a.s. (“bubbels”) waarbij Apeldoornse orkestmusici van jong tot oud te beluisteren zijn. Op zondag 7 januari a.s. presenteren het j-AJO en het ASO zich gezamenlijk voorafgaand aan het  nieuwjaarsconcert van het NJO. Klik hier voor het programma. Zie ook de agenda en de poster

Prateur Apeldoorn: “Sleutel van de vooruitgang”. In april neemt Prateur Apeldoorn de bezoeker mee langs een aantal performances van dans, theater en muziek. Wij doen mee met een van deze performances, samen met een dansgroep van Tim Koldenhof. Zie ook de agenda.

Concert met Het Gelders Orkest. Het Gelders Orkest heeft ons uitgenodigd in juni met hen een concert te doen in Orpheus. Hoe leuk is dat! Details over het concert staan in de agenda.

Franse sferen in het najaar. Het programma van het najaarsconcert is inmiddels bekend. Het is een afwisselend programma geworden met muziek van Fauré (Masques et Bergamasques), Bizet (Carmen), Glazounov (Poème Lyrique), Gounod, (1e symfonie). Zodra de datum bekend is zal dit worden vermeld in de agenda.  

Nieuwe leden. Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe leden, met name in het segment van de strijkers. Heeft u belangstelling? Kom dan een keer sfeer proeven bij ons orkest. U kunt zich aanmelden per e-mail aan ons secretariaat. Bij aanmelding graag uw telefoonnummer en e-mailadres vermelden én welk instrument u bespeelt! We repeteren iedere dinsdag aan de Egerlaan 17, Apeldoorn, vanaf 19:30 uur.