Nieuws

Prateur Apeldoorn: “Sleutel van de vooruitgang”.  Prateur Apeldoorn is begonnen! onze bijdrage, samen met een dansgroep van Tim Koldenhof, wordt goed ontvangen. Prateur loopt t/m 21 april en kaarten kunnen nog worden gekocht, maar let op: a.s. vrijdag kan onze sketch helaas geen doorgang vinden omdat we het gemeentehuis niet kunnen gebruiken. Kaartverkoop via  Prateur Apeldoorn. Zie ook de agenda

Prateur Apeldoorn: “Sleutel van de vooruitgang”. In april neemt Prateur Apeldoorn de bezoeker mee langs een aantal performances van dans, theater en muziek. Wij doen mee met een van deze performances, samen met een dansgroep van Tim Koldenhof. Zie ook de agenda. Inmiddels is de eerste gezamenlijke repetitie geweest. Het belooft een mooie happening te worden!

Concert met Het Gelders Orkest. Het Gelders Orkest heeft ons uitgenodigd in juni met hen een concert te doen in Orpheus. Er wordt inmiddels hard gerepeteerd, tot onze grote vreugde met diverse nieuwe leden. Details over het concert staan in de agenda.

Franse sferen in het najaar. Het programma van het najaarsconcert is inmiddels bekend. Het is een afwisselend programma geworden met muziek van Fauré (Masques et Bergamasques), Bizet (Carmen), Glazounov (Poème Lyrique), Gounod, (1e symfonie). Zodra de datum bekend is zal dit worden vermeld in de agenda.  

Nieuwe leden. Wij zijn weer wat gegroeid, maar met name in het segment van de strijkers zijn nieuwe leden van harte welkom! Heeft u belangstelling of kent u mensen die wellicht mee willen spelen? Kom dan een keer sfeer proeven bij ons orkest. U kunt zich aanmelden per e-mail aan ons secretariaat. Bij aanmelding graag uw telefoonnummer en e-mailadres vermelden én welk instrument u bespeelt! We repeteren iedere dinsdag aan de Egerlaan 17, Apeldoorn, vanaf 19:30 uur.