Iedereen laten genieten van klassieke muziek, dat is het doel van het Apeldoorns Symfonie Orkest (ASO).

Steun het ASO via het Prins Bernhard Cultuurfonds! 

De Coronapandemie heeft de culturele sector zwaar getroffen. Zo ook ons orkest. Optredens waren niet mogelijk, net als samen repeteren in onze nostalgische repetitieruimte aan de Egerlaan. Desondanks hebben we kunnen samenspelen, dankzij de inzet van een paar whizzkids, die het mogelijk hebben gemaakt om online samen te spelen! Daarnaast hebben diverse leden elkaar kunnen vinden in samenspel met 2, 3, of 4 personen (afhankelijk van de mogelijkheden die de regering ons bood). Ook financieel was het zwaar. Daarom is het Prins Bernhard Cultuurfonds een actie gestart om de cultuur te ondersteunen. Uw bijdrage is van harte welkom! Scan de onderstaande QR-code (of volg deze link) in de app van uw bank op uw telefoon of tablet en u wordt doorgeleid naar iDeal voor uw bijdrage. Uw bijdrage komt volledig ten goede aan ons orkest! U kunt het standaardbedrag (€ 7,50) uiteraard aanpassen.

We repeteren iedere  dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur, aan de Egerlaan 17 in Apeldoorn (achter de Felua). De eerstvolgende repetitie is 1 september.

Heb je zin om met ons mee te spelen? Dat kan! Bel met Kätheli Boerlage op 055-5061178 of stuur een e-mail naar het secretariaat.